baner blview

Търсят любими дървета с истории

Обявиха началото на конкурса "Дърво с корен 2020"!

До 15 декември 2020 ще споделяме историите и впечатленията си от дървета, които са оставили спомен и предизвикали емоция у нас! Разказваме за тях, запечатваме красотата им в снимки, които да зарадват всички последователи на конкурса и да мотивират и други хора да популяризират интересни екземпляри, свидетели на човешки истории и събития.

Как ще протече конкурсът в дати?

21 ноември - 15 декември 2020 - прием на предложения за любими и интересни дървета от територията на цялата страна - предложенията се изпращат на електронната поща на конкурса

16-24 декември 2020 - преглед на постъпилите предложения от журито на конкурса и излъчване на участниците в онлайн гласуването в две категории - "Дърво с корен 2020" и "Вековните дървета говорят"

25 декември 2020- 20 януари 2021 - онлайн гласуване на интернет страницата на конкурса, за избор на победители в двете категории.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

За нас

Контакти

Информацията в сайта е предназначена за абсолютно удобство на всеки - запален планинар, професионален турист, градски човек, търсещ къде да отиде за няколко часа, ден или два. Местата, към които сочи СТРЕЛКА, са проверени и описани от първо лице. Сподели и ти къде си бил, за да отидем и ние.

Най-нови снимки

Log In or Sign Up

Забравена парола? / Забравен потребител?

Вход Регистрация

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with: