baner blview

На Бъндерица в топло време

Времето обещава да е топло още дълго. А планината е много подходящо място за по-добро прекарване на времето. Там вируси няма, физическата дистанция е достатъчна, а присъствието ни там автоматично ни прави, освен социално отговорни, и по-добри и усмихнати.

Разходка с лифта в Банско е възможна без чакане на опашка на начална станция, напрежение и нерви. Децата пътуват за левче, мама и тате плащат 26 лева в двете посоки. Денят е осмислящ и зареден дори и само с престой на Бъндеришка поляна. Дори и да не поемете по многото пътечки, започващи от там и криволичещи в боровата гора на изток, на запад, на север и на юг. Забавленията на Бъндерица са достатъчно за малки и за пораснали. От батут, голф, туби… до голямата водна пързалка, която се спуска точно при емблематичната за Банско ски писта Томба.

Ако се качите в планината с кола, под Тодорка колата спира без да плащате и стотинка за паркинг. За сметка на това, платени са батутите и другите надуваеми съоръжения, разположени под писта Томба.

И не забравяйте: споделете преживяното ТУК.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

За нас

Контакти

Информацията в сайта е предназначена за абсолютно удобство на всеки - запален планинар, професионален турист, градски човек, търсещ къде да отиде за няколко часа, ден или два. Местата, към които сочи СТРЕЛКА, са проверени и описани от първо лице. Сподели и ти къде си бил, за да отидем и ние.

Най-нови снимки

Log In or Sign Up

Забравена парола? / Забравен потребител?

Вход Регистрация

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with: