baner blview

Зимната провокация продължава…

Зимната ни провокация за снежна компилация продължава... Все още не е късно да се включиш и ти! Споделяй всякакви снимки на снега във фейсбук, а може и ти да си в кадъра. 

Тазгодишната зима не беше особено щедра от към валежи на сняг. Но необикновено топлите зимни дни не попречиха на авантюристите да издирят така желания сняг, че дори и да го снимат.

Петима се включиха в конкурсa ни „зимна провокация за снежна компилация“. Героите освен че откриха заснежени местности, те ги и снимаха. А снимките… Всяка една може да се сбърка с направена от професионален фотограф.

Благодарим на участниците за идейните снимки.  Ценим високо споделените преживявания в конкурса. Всичките, без изключение, отговарят изцяло на изискванията му, а те въобще не са сложни – просто трябва да качиш снимка на СТРЕЛКА БГ. Всяка една от снимките разказва история, дори и без текст. А ние точно това търсим – да посочиш със СТРЕЛКА готино и проверено място, да ни подтикнеш и ние да отидем, за да го видим.

Ако все още не си го направил, не е късно. Побързай да споделиш зимната си снимка и наградата може да се озове при теб.

В последния ни конкурс, който беше за студентския празник – 8-ми декември, участниците споделиха своите празнични снимки от различни места. Имаше празнуващи на басейни, на вила в планината, в ресторанти, дискотеки, а имаше и такива, които се забавляваха с колегите си в студентските общежития.

Наградите бяха подсигурени от нашите партньори – Драматичен театър „Никола Вапцаров“ –Благоевград и хотел ПРИМ –Сандански. Като този, който събра най-много харесвания спечели два билета за театрален спектакъл, а този с най-много споделяния на снимката спечели СПА-уикенд за двама в хотел ПРИМ. Готино, нали?

А какви са наградите сега... Участвай и ще разбереш!

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

За нас

Контакти

Информацията в сайта е предназначена за абсолютно удобство на всеки - запален планинар, професионален турист, градски човек, търсещ къде да отиде за няколко часа, ден или два. Местата, към които сочи СТРЕЛКА, са проверени и описани от първо лице. Сподели и ти къде си бил, за да отидем и ние.

Най-нови снимки

Log In or Sign Up

Забравена парола? / Забравен потребител?

Вход Регистрация

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with: