baner blview

Когато старата кола стане реликва... (видео)

Всеки иска нова кола. Но има и такива, които искат стара. Колкото по-стара, толкова по добре. Тогава старата кола става реликва. И тръгва на път. И събира погледите на всички. Всяка година, отвсякъде почри преминава парадът на ретро коли. Всяка година парадът е с различна численост, светност, богатство, възраст… всяка година е различен. И не омръзва. Има какво и друго да се види, по-различно от миналата година. Тези организации не пропускат Югозапада. Ето едно от тях: Вижте – аккво може да се виси, ето споделени истории на собствениците, ценители на ретро-то:

И следете в „Предстои…“ – кога е следващият парад на ретро автомобили. Обикновено е през май. А едно от традиционните трасета е Благоевград – Симитли – Банско.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

За нас

Контакти

Информацията в сайта е предназначена за абсолютно удобство на всеки - запален планинар, професионален турист, градски човек, търсещ къде да отиде за няколко часа, ден или два. Местата, към които сочи СТРЕЛКА, са проверени и описани от първо лице. Сподели и ти къде си бил, за да отидем и ние.

Най-нови снимки

Log In or Sign Up

Забравена парола? / Забравен потребител?

Вход Регистрация

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with: