baner blview

Мото рок фест ПРЕДЕЛ (видео)

Мото рок фест – един фестивал за свободата на личността и непреходните ценности на рока. Един фестивал на две колела, в една уникална планина. В Пирин. Един фестивал, вече с много години история.

Ето я историята: Първият фестивал "Рок Предел" се провежда през 1994г. в духа на легендарния „Уудсток". За повече от десетилетие в него участват над 90 групи от цяла Европа. Именно там, на мото рок фест на Предела и много млади групи и изпълнители получават възможност за изява и утвърждаване.

МОТО РОК ФЕСТ ПРЕДЕЛ:

Един фестивал с много мотори, които правят зрелищна панорамна обиколна на близкия град Разлог, който има привилегията да е и домакин. След това има много демонстрации на две колела с майсторски стойки и дрифтове, драг гонки, Стънд шоу и какви ли не още съпътстващи игри за мотористи, за мотористки, за приятелите им. И всичко това озвучено с яка музика, мезета и бира.

Медия

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

За нас

Контакти

Информацията в сайта е предназначена за абсолютно удобство на всеки - запален планинар, професионален турист, градски човек, търсещ къде да отиде за няколко часа, ден или два. Местата, към които сочи СТРЕЛКА, са проверени и описани от първо лице. Сподели и ти къде си бил, за да отидем и ние.

Най-нови снимки

Log In or Sign Up

Забравена парола? / Забравен потребител?

Вход Регистрация

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
Sign in using your account with: